Cum să aibă grijă de părul? Sfaturi.

Iată câteva sfaturi utile

 

Îngrijirea părului o parte importantă a igienei personale a omului. Există câteva reguli simple care trebuie să le respecte, și aceasta nu numai pentru a menține părul, dar și să-l protejeze de anumite boli, informează „jenatadnes.com”.

Părul și pielea de pe cap trebuie să fie păstrate curate și în mod sistematic, pentru a curata de prins în ele мръсота și de praf, de изсъхналите particulele rămase după потното de evaporare, de sebum. Prin urmare, principala condiție pentru îngrijirea părului este regulat de spălare.

 

Trebuie, de asemenea, să păstreze în curăție гребенът și perii de păr.

 

Este imposibil să se stabilească comune pentru toți oamenii reguli uita-te la părul, pentru că fiecare persoană există proprietăți individuale ale pielii și a părului. De exemplu, la unele persoane, pielea și părul au fost extrem de grași, alții – uscat. Din aceasta cauza termenul de spălare diferite, precum și recomanda, de asemenea, și o varietate de săpun. Persoanele cu normală de grăsime de pe piele și păr este necesar să se spele în fiecare săptămână, cu apă caldă.

 

Nu este suficient de fierbinte lea și nu se spală pielea și nu îmbunătățește circulația sângelui.

 

Pentru spălat-șamponat, ar trebui să folosiți apă moale. Варовитата apa ar trebui să fie смегчи, cum se pune la 1 litru de apă 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu sau o lingura de borax. Cum кладенчовата de apă, aproape întotdeauna, ar trebui să fie foarte rigid, nu este recomandat pentru spălarea capului. Mai bine de a consuma apa de la robinet, un râu sau apă de ploaie

Când spălarea capului nevoie mai întâi cu atenție намокрим păr curat cu apă caldă și după aceea, мием cu săpun spumă, pe care am размили la tas un pic de apă caldă. Capul насапунисваме de 2-3 ori, bine търкаме pielea și părul cu săpun spumă și de fiecare dată изплакваме cu apă caldă cu apă curată.

Ultima oară părul trebuie să изплакнем foarte bine pentru a elimina complet reziduurile de săpun și cu săpun spumă.Pentru spălat-șamponat, în regim normal de ulei pentru piele și păr folosi normal, cosmetic sau mai bine sapun pentru copii. Săpun de casă conține o mulțime de grăsime și nu este recomandată.

Există cazuri extrem de mare la uscarea pielii și la ei este recomandat să nu să se spele, dar, de asemenea, curăță pielea și părul cu ajutorul speciale aromatizate soluții sau uleiuri. În acest caz, cu toate acestea, trebuie să apeleze la sfatul medicului specialist de excesul de piele boli. În nici un caz nu este recomandat să se spele pielea cu gălbenuș de ouă, așa cum жълтъкът se spală pare rău, rămâne pe piele și păr, și acolo se degradează.

De asemenea, nu este în valoare de a folosi glicerina pentru catifelarea parului. Глицеринът absoarbe apa și de a face parul mai uscat. Pentru același motiv, pielea uscata nu ar trebui să fie изтърква cu apă de colonie și cu o varietate de articole de ape.

Foarte tenul uscat, după spălare, puteți смегчи cu ruj, în cadrul căreia există ulei de ricin sau alte preparate speciale, indicate în prescripțiile medicului. Persoanele cu pielea foarte uscată și părul trebuie să cu atenție pentru a înțelege, așa cum puternică ресане acută pieptene poate fi de scurtă sau de a descompune parului.

La prima vedere se poate spune că tunsoarea nu are nici o legătură cu sănătatea părului. În esență, nu este așa. Unele femei le place să le заплитат mici o mulțime de bibelouri, altele te fac coafuri complicate și atașat de păr, cu multe agrafe. Dar puternic de întărire păr, dar, de asemenea, prea sofisticate coafuri, încalcă nutriție a parului, care provoacă prelinge pe păr, și, uneori, și parțial expuse.

Astfel, de exemplu, японките fixează părul de deasupra orb de un ochi, din cauza a ceea ce apare chelie aceste locuri.

 

Iar гренландките, care pergola mici în jurul capului, alopecie, se formează acolo, în cazul în care sunt mici.

 

Vopsea de păr cu o varietate de preparate chimice cauzează adesea acute de inflamație a pielii – este o boala, care, uneori, consecințe grave. Prin urmare, aceste vopsele ar trebui să meargă destul de mult consumul. Dintr-o varietate de mijloace pentru vopsirea parului, cel mai potrivit este къната. Amestecat cu indigo, къната vopsea de păr în cele mai diferite отенъци, până la extrem de culoare neagră.