Cum să aibă grijă de părul în timpul sarcinii și după naștere

Odată cu debutul sarcinii și după naștere, în organismul feminin are loc o serie de modificări și tulburări, cum ar fi caderea parului. Chiar și în timpul sarcinii, pentru tine de a avea groase și părul lucios, eventual dupa ce te-ai născut, părul începe brusc să scadă mai mult decât de obicei. Ce cauzeaza caderea parului?

De obicei, ne pierdem în jur de 70-100 de par pe zi, dar un nivel crescut de estrogen în timpul sarcinii pentru a opri acest proces și parul nostru intră într-o fază de repaus (ciclul de crestere a parului).

Apoi, în loc să scadă, blana este întârziată. De obicei, acest lucru se întâmplă după a cincea la a șasea săptămână și se termină după aproximativ șase până la opt luni după naștere (poate și mai devreme, pentru a întrerupe această etapă). Multe femei observa caderea parului, în prima lună, alții spun că el începe după 3 luni după nașterea copilului. Puteți preveni într-o oarecare măsură, acest lucru este neplăcut starea cu câteva îngrijire. În timpul sarcinii, dar și după naștere, puteți aplica următoarele metode de pe păr:

 

Albușul de ou

 

Fă fiind miraculoasă masca, cum să se amestecă un albuș de ou și două linguri de ulei de măsline. Aplicați pe pielea capului timp de aproximativ 30 de minute. Apoi изплаквате cu apă caldă sau spălați-vă părul ca de obicei.

 

Semințele de schinduf

 

Aceasta planta poate face minuni pentru parul tau. Bucurați-vă de semințe de schinduf în apă pe timp de noapte. În ziua următoare, cu rezultată bulion обтрийте cu bumbac pielea capului și lăsați să acționeze timp de 1-2 ore. Apoi se spala parul ca de obicei. Extract din plante medicinale este de a face parul sanatos, dar, de asemenea, trateaza matreata.

Faceți această grijă peste o zi-două, până când veți vedea rezultatele dorite.

 

Branza de vaci

 

Branza de vaci a fost de ingrijire excelent, care poate ajuta pentru a reduce căderea părului în timpul și după sarcină. Ea este menționată încă balsam pentru păr. Pe scalp uscat aplicați masând branza de vaci (de la el dacă doriți, puteți adăuga și alte ingrediente naturale). Lăsați masca să acționeze pentru 30 de minute, apoi se spală părul ca de obicei.

 

Când следродилен de pierdere a parului poate ajuta:

Amla (indian agrișe, Emblica Officinalis)

 

Amla este folosit de secole ca un medicament. Veți avea nevoie de amla pulbere, care poate fi amestecat cu o cantitate mică de apă până la obținerea buna a amestecului. Această preocupare se aplică la rădăcina părului și se lasă să acționeze pentru 30 de minute. Apoi părul se spală cu apă, sau se spală ca de obicei. Fă o mască înainte de fiecare spălare a părului.

 

Medicinale de ulei

 

Masajul regulat parul cu uleiuri medicinale, cum ar fi uleiul de arnica sau de amla, poate fi deosebit de util pentru cresterea parului. Uleiul de rozmarin, de asemenea, recomandat pentru a consolida păr, deoarece oferă oxigen la foliculii de par, care sunt responsabile pentru creșterea ei.

Adăugați din ulei in sampon, masca de casă pentru păr, sau 30 de minute înainte de spălare, se masează cu ei pielea capului.

 

Ulei de nucă de cocos

 

Acest tip de ulei este unul dintre cele mai bune pentru a îmbunătăți starea de păr. Regulat utilizarea sa reduce căderea părului și de a face părul mai strălucitor și sănătos. Ulei de nucă de cocos poate fi aplicat de sine stătător, cu 30 de minute înainte de spălare sau de a adăuga în măști, șampoane. Dacă doriți, puteți încerca și de îngrijire cu lapte de nucă de cocos.

 

Fructe uscate și semințe de in

 

Adauga seminte de in in dieta ta, pentru că este bogat în omega-3 acizi grași. Este important de a pre-sale îndrăznețe într-o râșniță de cafea, pentru a substanțelor nutritive în ea pentru a absorbi mai ușor de organism. La seminte de in, puteți adăuga și fructe uscate, care nu numai că dau energie, dar, de asemenea, face parul sanatos si frumos.

Un alt remediu impotriva caderii parului indian iarba fals daisy (Eclipta prostrata)

Fa-ti o masca pentru par, cum de a combina plante medicinale sub formă de pulbere cu miere și lapte. Adresați-vă și de control al medicului suplimente alimentare îmbogățite cu această plantă.

Spune despre el semne de следродилен caderii parului

Acest proces de par poate dura de la șase luni la un an. O femeie poate pierde până la 500 de fire de par pe zi după sarcină. În principiu normal de creștere a părului se restabilește între a 6-a și a 12-a lună după naștere.

Dacă косопадът continuă cu aceeași intensitate, după ce copilul devine un an, este bine să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Este important, în timp ce trece prin косопадът de a mânca pe deplin, să ia vitamine și minerale sub formă de suplimente alimentare și ar trebui să evite tratamente pentru păr, redresoare, bigudiuri, și pentru a evita formarea ei în așa-numitele înăsprit coafuri.

Și nu în ultimul rând, încercați pentru a reduce nivelul de stres.Relaxați-vă și bucurați-vă de maternitate!